mandag 31. oktober 2011

Konkurranser og kampanjer

Nå i november har vi Nova Star fokus. Det vil si at vi ønsker at så mange som mulig skal få øynene opp for disse flotte klærne. De har en ekstremt god kvalitet. Fargene og stoffet holder seg vask etter vask. Og designet er flott! Svensk Design på sitt beste. Du finner hjemmesiden deres på Novastar.nu.

Vi har fortsatt kampanjepris på disse flotte jakkene. De er perfekt under ytterjakker og dresser siden de er uten hette. Og de passer til omtrent alle basic-genserne til Nova Star. De koster nå kun kr 249.- mot ordinærpris som er kr 399.-. Flotte julegaver og like fine til gutt som til jente.


Om du handler over 500 kr hos oss på WillyWonka i november kan du vinne ett helt antrekk fra Nova Star. Genser, lue og bukse. Du bestemmer hvilke typer, farge og hvem lue. Forutsetter at Nova Star har dette på lager bare. :) 


Genseren til høyre på bildet får vi inn denne uken. Sammen med en flott svart bukse og flere av de populære sorte og hvitstripede genserne. Selvom man ikke roper høyt RBK om dagen kan man jo få si at de sort/hvite genserne er veldig populære?Elsker vi Nova Star?? JA!! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar