mandag 17. oktober 2011

Fotografering til Julekort

WillyWonka samarbeider med Fotograf Elisabeth Bugge Olsen. Hun har tatt en del bilder for oss og vi syns hun er utrolig flink til å fange barns lek og sjarme. Siden vi på WillyWonka ikke vil være som alle andre har vi derfor bestemt oss for å ha fotografering i butikken vår i november/desember. Her kan du bestille deg time for å ta bilder av barnet/barna dine til julekort. Elisabeth tar bildene i ett miljø her i butikken som er lagd spesielt for dette-dere blir enige om hvilket bilde hun skal bruke og deretter designer hun ett julekort spesielt for dere. Kortet blir unikt og lagd etter deres stil og ønsker. Hun kan også møte opp og ta bilder i andre miljøer, men da må dere ta kontakt med henne for å få en egen pris.

Elisabeth skal stå i butikken vår følgende Lørdager: 12. november, 19. november og 3. desember. Du kan sende en mail til willywonkaheimdal@gmail.com og bestille deg tid allerede nå-for det kan bli fullt. Har hun tid tar hun drop-in kunder på disse datoene også.

Fotografering inkl design koster kr 500.

Du får bildet på mail etter at det er ferdig og da kan du sende det inn for fremkalling selv. Enten via Japan Foto eller andre fotobutikker. Prisen for ett 13x18 cm bilde i standard kvalitet koster ca kr 1,50 pr stk. Så om du skal ha 20 julekort blir prisen totalt kr 530 for fotografering, design og fremkalling.

Vi skal ta prøvebilder og legge ut på bloggen slik at dere får se hvor dyktig hun er-men frem til de er ferdige legger jeg ved ett par av bildene hun har tatt for oss.

Jeg har booket meg time-og det lønner seg å være kjapt ute!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar