fredag 21. oktober 2011

Hvem er vi?

Hvem er vi på WillyWonka?

Vi er ikke:


Mange kommer innom butikken vår og spør oss om vi er en kjede....noen mener de har hørt navnet før, men vet ikke helt hvor. Svaret har du i bildet over :)

Men selvom vi har navnet til sjokoladesjefen over alle sjefer er det ikke snop vi er dyktigst på. Men vi mener vår butikk er som en godteributikk. Fristende, farlig men fantastisk god! :) 
Vi vil at alle skal finne noe de har lyst på. Noe de drømmer om, eller noe de ikke klarer å la være å kjøpe. Og vi ser det hver dag-at vi har lyktes med akkurat det. 

Vi er stolte over butikken vår-og vi er utrolig glade for å kunne si at vi jobber her. Og det tror jeg smitter over på kundene våre. For vi har enormt mange trivelige kunder. Blide, pratsomme og sosiale.

Hver dag er en drøm. Og vi får lov til å boltre oss i flotte varer fra mange herlige leverandører. Ja, vi har enormt mange leverandører. Og mange har ment at det kan bli for mange. Men vi klarer oss godt enda. Og utvalget er upåklagelig. Akkurat slik vi vil ha det. 

Om du enda ikke har tatt turen håper vi du snart kommer innom. For inne hos oss er en egen liten verden for de som bruker størrelser mellom 0-14 år. I tillegg har vi masse flotte leker som du ikke finner andre steder. 

Nyhet før jul er lekemerket Image. De fører herlige treleker i super kvalitet uten at man må betale skjorta for de! Mye godt i vente med andre ord....

Vi: Linda, Tove og Gunn Berit ønsker dere alle en riktig god helg. Og håper at mange av dere tar turen innom oss i morgen. Vi har åpent fra kl 09.00-15.00 

Velkommen inn i vår verden.....
2 kommentarer:

  1. Heisann hoppsann i natten : ) Jeg og Mathias trilet bortover for å se på skattene deres i dag, trodde dere stengte 16.00, så det ble ikke shopping på oss denne gangen:p Vi får stikke innom en dag til uka igjen. Fortsatt god helg til dere!
    -Natalie-

    SvarSlett
  2. Så dumt da Natalie. :(( Vi har åpent flg dager og tider: Mandag 9-17, Tirsdag 9-17, Onsdag 9-17, Torsdag 9-19, Fredag 9-17 og lørdag 9-15

    Velkommen igjen en annen dag :))

    SvarSlett