søndag 30. oktober 2011

Julekalender

Det å lage gaver til julekalendere er blitt veldig populært. Og det kan fort bli veldig dyrt og ta veldig lang tid. Man jakter rundt og leter etter fine/praktiske/rimelige/skikkelige ting...og det er neimen ikke så lett. Derfor tenkte vi på WillyWonka at vi ville hjelpe besteforeldre/mødre/fedre og tanter/onkler der ute....vi har bestilt masse flotte småting i fra Image og Kids Concept og samler nå alt sammen på ett bord. Så da kan du stå å plukke ut det som passer til ditt/dine barn. Vi har småting fra 5 kr-100 kr. Og har lagt alt dette til rette for at du som kunde skal finne de lett i butikken. Noen tenker kanskje dette er alt for tidlig-men det er faktisk bare 1 mnd igjen før alt skal være klart. Og det er kun 2 lønninger igjen til jul. Så for de som gjerne vil dele opp kostnaden er tiden inne for å tenke kalender og julegaver nå.....Vi har også masse leker inne nå i tre...pedagogiske, artige, nostalgiske leker.

Her er ett lite bilderas av noe av småtingene du kan få til din julekalender:


Disse har bilder av ville dyr inni seg, så trykker du på kameraet for nytt bilde 


Sprett-kule :))

Stempelruller...

Tøffe sprettballer

Pålegg i tre

Brød i tre


Hekledame...med garn i pakken

Bondegårdsdyr i tre

Spilledåse-box

Kaledioscope-nostalgisk og utrolig artig

Små tre-yoyoèr

En liten stoffbok til å feste i vogna eller andre lure steder...

Klikk-klakk dyr

VognprydMinibestikk i ekte metall


For de tålmodige...


Vannpiper...husk vann i bunnen (skal ikke komme innpå hvorfor undertegnede ikke trodde de virket da hun testet de.....) Hihi.

Dette og enda mye mere får du nå i butikken vår. Den bugner! Fordi vi vet at det er jul snart....og den kommer fort, om du vil eller ikke :)

Vi gleder oss!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar