mandag 13. februar 2012

Sophie La Girafe

Om noen få dager entrer en ny venn inn døren til WillyWonka. Giraffen Sophie. Vi har hentet litt info om denne søte lille saken fra Lykkeland.no-vår leverandør på blant annet Giraffen Sophie :) Hør her:

Sophie la Girafe er en meget omtalt barneleke som passer ypperlig for småbarn med såre gummer. Hun så dagens lys i Frankrike i 1961 og har siden den gang blitt gitt i gave til millioner av barn verden over. Det selges om lag 800.000 eksemplarer av denne herlige, lille sjiraffen årlig. 6 av 10 nyfødte franske babyer får sin egen lille Sophie i gave.
Hva er det som gjør at denne 18 cm høye frøkenen er elsket av både foreldre og barn?
Sophie er full av oppdagelser og aktiviteter som vekker barnas sanser:

Syn
De mørke flekkene på Sophies kropp, samt hennes mørke øyne skaper visuell stimulasjon og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet
Hørsel
Når barnet klemmer på Sophie avgir hun en morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og som også hjelper barnet til å forstå sammenhengen mellom handling og effekt.
Smak
Sophie er meget fleksibel og myk og hun har flere deler som babyen kan tygge på (ører, horn og ben). Hun er perfekt for å roe ned barnets såre gommer når tennene kommer. Sjiraffen er håndlaget i de franske alpene og består av naturgummi
(ftalatfri). Hun er malt med matmaling. Foreldre trenger derfor ikke uroe seg for at barnet skal få i seg farlige stoffer når de tygger på Sophie.
Føle:
Sophie er som sagt laget i naturgummi, noe som gjør at hun er meget god og myk å ta på. Hun har også en perfekt passform for små barnehender. Hun er meget lett, og hennes lange hals og ben gjør det enkelt for barnet å få tak i henne.
Lukt
Sophie lukter søt naturgummi fra Hevea-treet noe som barnet vil elske

OBS: Lille Sophie skal ikke kokes, taes i oppvaskmaskinen eller vaskes for hånd. Pipelyden vil da bli ødelagt og leken vil lekke vann. Vi anbefaler kun overflatevask med en fuktig klut.


Vi får inn selve giraffen, bånd til å feste giraffen fast i håndledd, vogn eller bilstol i 4 ulike farger-pluss bitering i ekstra mykt materiale...GLED DERE :))Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar