mandag 6. februar 2012

Innsamling til barneavdelingen på St. Olav Hospital

Nå har vi satt igang innsamlingen som jeg blogget om tidligere. Vi er 3 butikker på Heimdal som har gått sammen for å samle inn penger til velferdsavdelingen til barna på St. Olav. Vi ønsker å gjøre noe nyttig og bidra til de som ikke har så enkel hverdag. Vi håper du vil bli med oss...ved kassene i alle tre butikkene har vi satt ut blå sparegris i fra Handelsbanken. Her kan du putte på ett bidrag om du er innom oss. Om du heller vil sette inn ett beløp på kontoen vi har opprettet er du fri til det. Kontonummer du da bruker er 9485958666, dette er en lukket konto som det ikke går å ta ut av i Handelsbanken. Det totale beløpet overføres til St.Olav når innsamlingen er ferdig 1. mars. Vi håper så innerlig at du vil være med å hjelpe oss....
Spardame har også en dukke som er perfekt å bruke i samtale med barn når de blir syke og kan miste håret. Denne dukken heter Kimmi Cares. Den har to ulike parykker og ett skjerf. I tillegg følger det med en liten bok med en historie om en mor og en datter som opplever sykdom på nært hold.

Dukkene koster kr 498.- og en andel av beløpet går til kreftforskning.
Du får kjøpt denne dukken på Spardame på Heimdal.


Nettsiden deres finner dere her: www.spardame.no

Frk Wickstrøm finner dere på denne facebooksiden: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001745677332Damene på Spardame, Frk Wickstrøm og WillyWonka takker alle for hjelpen!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar