mandag 13. februar 2012

Messe-oppdatering

Vi dro mannsterke til Oslo for å plukke ut varer på Motemessa. Linda, Tove og meg (Gunn Berit). Mye moro, men også mye seriøst ble stikkord for messa. Vi fant masse fint og har mange flotte nyheter å vise dere fremover. Vi har klart å hente inn noen nyheter også.

Her er bilder av oss damene bak WillyWonka:


Linda


Tove


Gunn Berit

Nyhet: Kjoler fra Floyd.....nydelige festkjoler til jente
Disse kommer nå i vår :)


Klær til litt kraftige barn. Her har vi plukket ut litt bukser som passer til de guttene/og jentene som har vanskeligere for å finne bukser som passer. Disse buksene er mer elastiske og er sydd slik at de sitter pent. Utrolig kule bukser til gutt og jente er bestilt. I tillegg fant vi ett par kule topper til jente. Gled dere å se :))) Merke: Need Priser: Litt rimeliger enn Next Level :))

Vi fant masse lekkert for høsten til butikken vår. Både til ungdom og mindre barn. Fra høsten av kommer det ull-frakk i 3/4 lengde til gutt til finbruk, vi fortsetter med Cost:Bart fordi etterspørselen økte og fordi vi fikk så mye respons da vi sa vi ville kutte de ut :) Og Cost:Bart klærne til høsten var LEKRE!! :) I tillegg får vi kåper til jente til finbruk. Klassisk marinefargede og røde. De i marine kommer allerede nå til 17. mai. Også kommer begge fargene i rød og blå fra høsten av.

Vi får flotte findresser til gutta til 17. mai. Bilder kommer senere :)

I tillegg ble det bestilt MASSE ull for høsten. Flotte luer og mengder med lekre strømper for store og små. Så dette blir bra!

Nå skal vi pakke opp litt varer-for det kom inn en eske med Star Wars klær for gutta her :)

                                                                

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar