onsdag 7. september 2011

Vil du vinne bukse og lue i fra Nova Star?

Vi har snakket mye om det nye merket Nova Star-og nå har vi vært så heldige å få lov til å dele ut ett sett med bukse og lue til en heldig vinner. Du velger selv farge på lua, og får valgfri størrelse på buksa. De føres i str 80-150. Verdi på premien er kr 565.-
Hva må du gjøre for å vinne?

Du må lage ett innlegg på bloggen din med link til facebooksiden vår og bloggen vår og fortelle oss hvorfor du liker akkurat WillyWonka og hva du liker med butikken vår.
Du må være liker av facebooksiden vår for å være med i konkurransen-så om du ikke er det enda kan du gå inn via linkbilde på høyre side her i bloggen. 

Har du ikke blogg kan du dele facebook siden vår på statusen din og legge ved hvorfor du liker siden vår/butikken vår. NB! Du legger igjen linken til bloggen din/profilen din på facebook under her for å være med på konkurransen. På den måten vil alle som er med på konkurransen være samlet under dette innlegget.
(for å kopiere link går du inn på siden du vil dele, trykker på teksten i adressefeltet så den blir blå, høyreklikk på musa og trykk kopier. Deretter lager du en kommentar under her hvor du høyreklikker og velger lim inn...da ser vi linken din :)))

Lykke til! Måtte den beste vinne :)) (ps: Det er vilkårlig trekning-så det hjelper ikke med ekstra skryt-selvom vi blir veldig glade for å få det!) 

Trekning 1. oktober! (forutsetter minimum 10 deltakere!)

2 kommentarer:

  1. Vil gjerne være med i konkurransen.
    Ut fra bildene ser dette ut til å være en flott og spennende butikk, med en blanding av nydelige, tøffe, varme og praktiske klær. En butikk jeg gleder meg til å besøke. Heldigvis ligger butikken ikke så alt for langt unna der jeg bor, så det lar seg jo gjøre å ta seg en tur :D

    Har delt på facebooksiden min. Liker siden og har skrevet en kommentar om siden deres på bloggen min :D

    SvarSlett
  2. Så flott! Kan du legge igjen link til bloggen din? Da er du med i trekningen vår!! :)) Lykke til. De andre konkurransene du spurte om er dessverre slutt. Men vi har en ny en på facebook som vi trekker når vi når 1000 likere-pluss et dele bilde konkurranse med wallstickers :)) Lykke til!

    SvarSlett