søndag 18. september 2011

Ungdomsavdelingen vår

Vi er så stolte av ungdomsavdelingen vår og vil derfor promotere den litt ekstra. Vi har ett eget rom til de aller største. 8-14 år. Her finner du flere merker. Next Level, Grunt og Cost:Bart for de som liker streetwear. Og Jean Paul for de som liker det klassiske-rene. Vi får også inn ett merke til fra våren av som heter Vingino. Dette merket går helt opp til 16 år.

Til jul vil vi få inn dresser til gutt i fra Pascal. De kommer i sort med pinstripes og en lysgrå med turkise og cerise linjer i rutemønster. (moods-inspirert) Utrolig lekre. De kommer i vest, bukse og jakke. Priser fra 998.- til 1498,- For alle tre delene. Vi vil også ha ett godt utvalg i slips og skjorter. Så her vil dere finne finstasen til den unge mannen i familien. Vi legger ut på bloggen og facebook når de er på plass i butikken.

Inne på ungdomsavdelingen vår har vi en sofagruppe. Her kan du som kunde sette deg ned og slappe av. Enten om det er for å vente på andre familiemedlemmer som titter/shopper, eller bare for å ta en pust i bakken.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar