søndag 4. september 2011

Ren ull eller bomull/ull?

Mange kommer innom butikken vår og spør etter ull og bomull/ull klær. Hva er fordelene med de to typene? Og hvorfor skal du velge den ene fremfor den andre? Vi får snart inn masse bomull/ull fra Claire-og vi får ull i fra MP Hemples. Så hos WillyWonka får du begge deler i høst/vinter. 

Dersom barnet ditt har atopisk eksem eller barne-eksem bør du velge Claire og bomull/ull. Disse klærne har bomull innerst og ull som isolerer og varmer ytterst. Eller så kan du velge Joha som har en blanding av bomull og ull! Huden til ett barn med eksem er ekstremt tandert-og derfor vil denne blandingen være den mildeste for ditt barn. Du vil allikevel få ett plagg som varmer godt. 
I tillegg kommer det produkter med det nye materialet Bambus. Der vil du oppleve den samme egenskapen som ull ved at det regulerer varme/kulde, og tekstilet tåler opp til 15 minus. 

Ren ull er isolerende, varmer godt og regulerer varme. Du kan få ulike typer ull. Merinoull er en type som er god og behagelig mot huden. Vi har leggings i tykk ribbestrikk til gutt og jente i kule stripemønster til kun 299.-. Disse har vi i butikken i dag. I tillegg får vi deilig ull i fra MP Hemples i herlige fargekombinasjoner og mønstre. 

Følg med på Facebook, så legger vi ut når de ulike tingene kommer inn. Alt er på vei, så det er ikke lenge til! :) 

I bomull/ull vil vi få alt i fra pysjer, todelt genser og stilongs med og uten bein. Vi får de i striper og ensfargede.
Nå i dag har vi bomull/ull i fra Joha inne. Lekre stjerneserien til gutt og jente. Vi har bodyer, hele pysjer og smekker med ull bakside. 
Finn din favoritt til ditt barn. Bomull/ull vil være rimeligere enn ren ull. Men med trønderske vinterdager kan ull være det mest betryggende alternativ. Jeg som trebarnsmor satser på å ha begge deler-så er vi rustet for all slags vær! :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar