torsdag 14. juli 2011

Vi nærmer oss med stormskritt

I morgen begynner vi å rive-for så å bygge opp. Butikken skal shines, varer skal pakkes opp og plasseres, vinduene skal få nye fine utstillinger og skiltet vårt skal opp. Vi har en hektisk helg foran oss, men gud som vi gleder oss. Om vi må stå på døgnet rundt-gjør vi det! Vi gleder oss enormt til å få vist dere WillyWonka og alt hva vi har planlagt og tenkt de siste månedene.

Alle ideene vi har tenkt og vurdert, alle løsningene vi har funnet sammen.

Vi er: Linda-eier av butikken og hun som er ansvarlig for alt (også er hun min fremste motivator og sjef)
meg- Gunn Berit som skal jobbe fulltid i butikken og være ansvarlig for at alt blir perfekt for deg som kunde. Sist, men ikke minst:
Tove-som skal jobbe noen timer i uken-ei blid og herlig dame som vi er veldig glade for å ha med på laget!

Vi er her alle 3 for DEG! 

Og om det er noe du vil ha annerledes, eller noe du savner eller ønsker-ja da må du gi oss beskjed!! Vi vil at DU skal være fornøyd. Og vi ønsker å gi deg det du føler Trondheim & Heimdal mangler.

Og for deg som følger oss fra andre steder enn Trondheim-ikke fortvil! Finner du noe du liker tar du bare kontakt med oss. Vi sender i posten og finner de varene du ønsker.
Alle er velkommen inn til WillyWonka.

Velkommen inn i vår verden!

I Trondheim har det vært fint vær noen dager, og hva passer da bedre enn litt iskrem? I ekte trestil og med lekker glasur!

Velbekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar