fredag 29. juli 2011

Skolestart?

1. September vil ungdomsavdelingen vår stå klar, og vi skal ha nyåpning på WillyWonka på Heimdal. For å få alt på plass har vi allerede nå begynt å kjøpe inn varer som skal inn i de ulike avdelingene våre. I dag kom det blyanter med morsom pynt, kulepenner og notatbøker i stilige farger.

Vi har med andre ord ikke bare klærne til skolestart, men også ting og tang. Mange har lagt sin elsk på lekene og tingene vi har i butikken allerede, og vi ser at dette er en ting vi må fortsette med. Matboksene fra Memini-Kristine Vikse har ennå ikke kommet, men de er like rundt hjørnet.Om det er noe du føler mangler, eller noe du vil vi skal ta inn, vil vi gjerne at du sender oss en mail på dette. Vi ønsker å ha det dere etterspør....Vi gleder oss masse til å få besøk av akkurat deg. Og det kommer nyheter inn flere ganger i uken. For dere som ikke allerede følger oss på Facebook-finner du siden vår HER!

Akkurat nå pågår det to konkurranser. En konkurranse handler om å øke antall likere til 500. Og når dette er nådd trekker vi en vinner av Kristine Vikse/Memini regndress. I tillegg kan du dele to bilder av en jentekoffert, og en guttekoffert, og vinne denne. Disse trekker vi vinnere av 10. august. Lykke til!


Jeg har testet kulepennene, og de var kjempegode å skrive med!! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar