torsdag 1. mars 2012

WE ARE CRAZY!!!!!

Vi skal røpe for dere noen av knalltilbudene du kan få på WillyWonka på lørdagen. Da går nemlig hele Heimdal Crazy!!!! Vi senker prisen maksimalt på store mengder varer-så her kan du gjøre superkupp. Vi har tilogmed supertilbud på helt NYE varer-hva sier du til det????

Tove og Gunn Berit står klar å tar dere imot-og selvom vi går crazy skal vi gjøre så godt vi kan å gi dere så mye service som vi makter :)


Mange av disse er vårvarer som har kommet inn i butikken vår nå i januar/februar-gjør noen gode vårkupp hos oss. Tilbudene gjelder kun på lørdagen!


MEMINI er med på Crazytilstandene-Halv pris på tingene over. Prisen står på bildet :) Kåpa finnes i to eksemplarer-en i str 10 år og en i 4 år. Denne har avtagbart for og kan brukes hele året.
De er store i størrelsen.
Strikket tightsen er i ren merinoull.


Restene av salgsvarene våre er satt ned med 70%-billigere enn dette blir det ikke. Her er det en stor rundell med varer fra baby til ungdom. Du får feks kule bukser til ungdom for kun 100 kr. Ytterjakker til 159 kr og kjolen over koster kun 149 kr. LØP OG KJØP!

PÅ HEIMDAL-SELVFØLGELIG!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar