onsdag 7. mars 2012

Bubble Bum

Vi på WillyWonka får inn noe helt nytt og spennede om kort tid. Oppblåsbart sete til bruk i bilen og andre steder du kunne få nytte for det. Når setet ikke er oppblåst tar det liten plass, slik at du kan ta det med i veska eller sekken. Perfekt å ta med på ferie til bruk i taxier feks. Eller på kino, på besøk, ved transport som blir hurtig bestemt eller til bestemor/bestefar/tanter/onkler.  Du kan rett og slett bruke det på mange områder. Setet er mykt og komfortabelt og lett for barnet selv å bære, selv i oppblåsbar tilstand. (600 gram) Setet er enkelt å blåse opp og er rimelig i pris.

Jeg skal sikre meg ett sete til min gutt på 3 år. Han er inne under gruppen dette setet passer til. Setet er nemlig best egnet til barn 15-36 kilo. Setet vil koste kr 449.- hos oss. Vi gir beskjed på Facebook og her på bloggen når det har ankommet butikk (forventet inn i neste uke) Vi tar ikke inn så mange i første omgang, så du må regne med at de går fort ut igjen om dette blir populært-noe vi på WillyWonka har en god følelse på...og den følelsen har funket ganske bra hittil :)

SETET ER GODKJENT ETTER NORSKE KRAV FOR SIKRING AV BARN I BIL! :)


8 kommentarer:

 1. Jeg lurer på om disse putene er godkjent for bruk av sikring av barn i bil i Norge?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er de selvfølgelig :) Vi hadde aldri solgt de om de ikke var det :)) Vi har norsk agentur som selger de til oss. Og de oppfyller krav ECE R44/04

   Slett
  2. Du kan lese mer om disse kravene her: http://forbrukerportalen.no/Artikler/2008/gode_raad_om_bilbarnesikring

   Slett
 2. Det virket nesten for godt til å være sant, men da er det et fantastisk alternativ å ha liggende i bilen også f.eks. til barnebarn, tantebarn osv. Hva er prisen på disse? Dere har så utrolig mye fint! Jeg bor et stykke unna og skulle ønske at dere hadde nettbutikk også! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk kjære du :) Ja jeg ble også veldig imponert :) Utrolig smart :)) De koster 449.- Om du ønsker deg en kan vi sende pr post til deg. :) Nettbutikk kan jo være kommer...hvem vet? :))

   Slett
 3. Dagens godkjenningskrav er latterlig lave når slikt søppel slipper gjennom. Sikkerhetsmessig har denne her ingen verdi. Den stiver ikke av barnets hofteparti og den mangler beltehorn. Og dette skal dere ha 449 kroner for? Skam dere!

  SvarSlett
 4. Det er i alle fall HELT sikkert at ingen får frakte mine barn på noe så simpelt som dette her! Jeg vet at det er godkjent etter kravene men det gir jo ingen som helst sikring og er sterkt frarådet. Se her:
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=424287814276199&id=216444301717306

  SvarSlett
 5. Fikk ikke denne shiten simple 7 poeng av 100 mulige i testen?? Kjenner at jeg aldri kommer til å handle hos noen som selger sånn piss. Sikre det kjæreste dere har skikkelig så slipper dere å angre den dagen det smeller. Ingenting å bli imponert over WillyWonka, ikke la dere lure folkens.

  SvarSlett