søndag 1. januar 2012

Vi ønsker dere ett fantastisk 2012

Vi ser virkelig frem til 2012! Alle de vakre klærne som kommer. Og alt vi har planer om å gjøre...store planer, små planer -drømmer som skal settes ut i virkelighet. Og alt kommer deg som kunde tilgode. Vi går inn i 2012 med litt nye justeringer på åpningstidene våre. Hver torsdag vil vi nå ha åpent kl 09.00-18.00.

Nå er salget igang hos oss på WillyWonka. Vi har satt ned masse varer opptil 50%. I tillegg har vi fått inn masse fint, innlegg med bilder kommer senere.

Så nå gjenstår det bare å ønske alle dere der ute ett riktig godt nytt år. Vi håper dere kommer innom oss og at vi sees snart. Vi serverer en skikkelig WillyWonka-kake på denne første dag i 2012.


Mange spør oss ukentlig-er det lov å kalle butikken for WillyWonka? Og dette har vi selvfølglig sjekket ut :) Og nei, vi er ingen kjede. Vi er ett lite team som sammen setter sammen de kolleksjonene vi tror vil selge. Ut i fra en rekke dyktige kjente og mindre kjente leverandører. Og det kommer mye spennende nyheter fremover...så følg med oss videre! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar