fredag 20. januar 2012

Når et barn blir syk.....

Når barna våre blir syke har ikke vi foreldre det noe godt...de er de kjæreste vi har. Og vi glemmer kanskje hvor heldige vi er når de er friske. For det er absolutt ingen selvfølge. Her i Trondheim har vi en egen barneklinikk nede på St. Olav Hospital. De gjør en formidabel innsats for de små der nede. Mange skjebner og mange barn går lenge syke. Men de de redder og gjør barn friske hver eneste dag også. Vi på WillyWonka har så lyst til å gjøre en innsats for de som ikke har det så enkelt. Hjelpe de små som er syke og som ligger på sykehus-slik at de får det litt lettere. Penger vil kunne bidra til at avdelingen der nede kan tilby det lille ekstra. Gjøre hverdagene litt mer givende.
Fra og med neste uke vil vi derfor få en egen konto i Handelsbanken til akkurat dette formålet. Der kan alle som ønsker det føre over litt penger. Og alle monner drar. Om du fører over 50 kr eller 500 kr er ikke poenget. Vi ønsker bare at alle bidrar med det de føler de kan få til. Jeg skal føre over så mye jeg får til....gjør du det samme? Det å få ett sykt barn kan ramme oss alle-og det å gi til noe lokalt som virkelig rører oss-det gjør det mye nærere og rører dypt....
På disken i butikken vil det stå en søt blå gris fra Handelsbanken. Der kan man putte på småmynt og sedler når man handler. Alt dette-pluss det som blir ført inn på kontoen vår vil vi føre over til barneklinikken 1. mars. Dette er en sperret konto hvorav alle penger går direkte ned til de som skal ha de. Nemlig barneklinikken på St. Olav.

Fra og med i morgen står den lille blå grisen klar i butikken-neste uke vil vi gi beskjed om kontonummeret dere kan bruke.

Vi vil gjøre en innsats-blir dere med?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar