lørdag 6. august 2011

Nyåpningen vår....

Vi er i full gang med planlegging av nyåpningen vår. Tapet er kjøpt inn-grafisk designer er satt på ett lite prosjekt, klærne er visuelt tenkt inn på vegg og bord, og gammelt vindu står klart for skraping og maling. Vi tenker ut åpningsdag-tilbud-aktiviteter og overraskelser. Vi skal jo feire!! Vi har kommet til Heimdal/Trondheim og må ha en skikkelig åpning av WillyWonka. 

Nye merker kommer på plass, og barn i alle størrelser mellom 0-14 år skal finne noe hos oss. Vi kommer til å få den kuleste ungdomsavdelingen du har sett!! (Store ord-men vi har store forventninger til at dette skal bli bra!) I tillegg skal vi fortsette å gjøre avdelingen for 0-7 år superbra!!!

Det ligger mange timer bak det å starte butikk. Man skal ha leverandører på plass, kjøpe inn riktige klær som passer hverandre. Ha ett utvalg som passer mange, være vågal men ikke for dristig. Man må ha nok, men ikke for mye. Og man må ha noe som gjør at kundene kommer til akkurat deg. Vi tror vi har fått til akkurat dette. Og når vi har vært på messa neste helg føler jeg at det meste vil være på plass.

Vi ønsker at du som bor på Heimdal, Byåsen, Leangen, Tiller, Klæbu, Melhus, Flatåsen, Saupstad, Kattem, Lundåsen, Sentrum, Lade, Vikhammer, Malvik, Skjetnemarka, Kroppanmarka, Nardo, Støren osv osv skal finne noe hos oss. Man trenger ikke bo på Heimdal for å handle her. Vi har mange innom som ikke bor her, men som liker å dra hit. Jeg kan selv dra til Malvik for å titte og shoppe. Vi er jo mobile-og velger selv hvor vi vil handle.

Derfor håper vi at akkurat du som leser bloggen nå vil komme å besøke oss på Nyåpningen vår. Tilbud og program vil komme senere....så følg med....:) Vi vil gjerne ha deg inn i vår verden!

Ha en strålende lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar