søndag 7. august 2011

Fotoshoot

Siden vi har en egen blogg og bruker Facebook flittig ønsker vi å vise frem noen av de fine klærne våre på barn i alderen vi har klær til i butikken. 0-14 år. Fremover vil vi ha flere fotoshoot i ulike miljøer med ulike typer klær-for deretter å bruke de på bloggen, facebook, annonser eller annet. Mange har allerede vist interesse for at akkurat deres barn skal være med på dette. Og det setter vi utrolig stor pris på. Alle barn er vakre-og vi plukker ikke ut barn utifra hvem vi synes er søtest/penest. Men vi tenker på hva vi vil ha frem som budskap-hvilke klær vi skal vise frem, og hvilken setting vi skal ta bildene i. Alle barn kan melde seg på-uavhengig av hår og hud og øyenfarge. Vi tar vare på alle bilder og alle mail vi får og tar kontakt med de vi ønsker å bruke når vi planlegger de ulike fotosesjonene. 

Den første anledningen vi trenger modeller til er for en fotoshoot neste uke. Da skal vi ta bilder til ett flyveblad vi driver å lager i forbindelse med nyåpningen vår 1. september. Vi skal ha en jente, og en gutt. Alder ca 8-10 år. Vi plukker ut de vi føler passer, og trekker ut en gutt og en jente. Om ikke ditt barn blir plukket ut denne gangen-kommer mange andre muligheter fremover, så det er ikke dermed sagt at de ikke får sjansen. 

Noe som er viktig å få frem er at barnet må like å bli tatt bilde av. Det blir vanskelig å få til fine bilder om barnet egentlig ikke tør eller har lyst. Så om barnet er stor nok til å forstå hva det innebærer bør dere spørre om det er greit først. 

Vi som jobber i WillyWonka har barn selv, og vil bruke våre egne barn til dette også. Men vi ønsker variasjon, og vil komme til å bytte på hvem vi vil ta bilder av. Så om dette er noe for dere må dere sende oss bilde i en liten mail. Om barnet ditt er yngre eller eldre enn det vi ser etter akkurat til dette oppdraget neste uke kan du allikevel sende inn mail nå-vi legger alle i en egen mappe og tar kontakt om det skulle være at vi trenger akkurat ditt barn senere :) Legg gjerne ved telefonnummer så vi kan få tak i dere innen kort tid. 

Dette er ingen betalt jobb, men vi sender gjerne bildene vi tar av barnet ditt til din mail. Og dere skal selvfølgelig få velge hvem bilder vi kan bruke og ikke. Vi kommer ikke til å publisere bildene med fullt navn, og kan også velge å la barnet være anonymt om det er ønskelig. 


Vi plukker ut de som vi vil bruke til skolestartbildene om 2 uker også-vi ønsker da barn i alderen 5-14 år. :)) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar