onsdag 29. juni 2011

Mer oppussing

Da er skapet ferdig. Og vi har også fått malt ett speil som vi skal ha i butikken. Ting faller på plass. Nå står sofaen vår for tur-og den skal få en liten makeover. Ja, for sofa blir det! Hos oss skal du kunne komme inn-ta en kopp kaffe, eller ett glass drikke. Kanskje har vi noe til kaffen? Sett deg ned i sofaen vår og ta livet med ro. Om du har baby og vil amme, har vi muligheter for det. Du kan også skifte bleie på det lille nurket ditt.

Vi vil nemlig komme til å ha to rom i butikken. Hovedrommet ytterst vil ha klær for barn 0-12 år. Innerst blir det en kul ungdoms-lounge med sofa, kaffemaskin og tøffe klær til de mellom 8-14 år. Denne avdelingen blir ikke klar før til nyåpningen vår 1. September.

Hos oss skal du kunne finne gaver i tillegg til klær og utstyr. Og vi ønsker å finne ett sortiment som er litt annerledes enn det du ser i alle andre butikker. Det er utrolig spennende å jakte på gode leverandører, og det kan være ganske vanskelig. Men vi gjør vårt aller beste-for at DU skal få det aller aller beste!

Vi fikk spørsmål om fargekode på skapet vårt. Og den fargen er spesiallaget til WillyWonkaReinås Fargehandel på Heimdal. De mikset og fikset og fant en farge som vi ville ha. Men du skal få koden! :) Bor du  i Trondheim anbefaler jeg deg å dra innom Reinås. De har ekspertisen og fagkunnskapen og hjelper deg med absolutt alt innen oppussing! Fargen er helblank. Vi grunnet først med Heftgrunn ett strøk, deretter ble det to lag med maling. Vi er så heldige at vi har "handymenn" rundt oss, så malingen skal de få kreditt for!

Facebooksiden vår øker enormt hver eneste dag, og det er så utrolig moro! Du må huske å melde deg på konkurransen vår. Du finner reglene her! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar