mandag 27. juni 2011

Motemessa & oppdatering

I august er det Motemessa på Moteforum i Oslo. Der kommer alle mulige leverandører til barn. Klær og tilbehør i mengdevis. Vi har booket oss inn til de vi synes er aller best for WillyWonka. Og vi gleder oss til å bestille inn varer for høsten 2011 og for vår/sommer 2012. 
Det er mange gode å velge blant, men vi vil ha de aller beste til butikken vår-og vi vil ha en mix som gjør at akkurat DU liker det du ser! Vi skal gjøre vårt beste!

I dag har jeg brukt formiddagen til å ringe rundt for å få til fasadeskilt til butikken. Logoen vår er snart klar, og vi må tenke på hvordan vi vil at skiltet utenfor butikken vår skal se ut. Utrolig spennende, men også veldig vanskelig. Vi tenker så det knaker! :)  

Vi kommer nærmere åpning for hver dag som går. Nye bestillinger blir gjort og planer blir lagt. Innredning blir kjøpt inn og gamle møbler pusses opp. 

Resultatet blir Heimdals flotteste barnebutikk! 

I dag er det oppholdsvær og grei temperatur på Heimdal, vi Trøndere er vant til å være glad for lite-så da smiler vi bredt i dag! Gå ut og nyt sommeren, ta med deg en grill og gå i fjæra. 

Det er din dag i dag!
Og det er DU som er sjefen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar