mandag 1. august 2011

En effektiv dag på Heimdal

Dagen i dag har vært utrolig effektiv, morsom og spennende. Vi har fått en del varer som jeg har måttet plassere og omgjøre til for. Og det ble riktig så fint. De fra 1-3 år har fått en egen liten seksjon i butikken. Og de aller minste har fått litt mer klær, luer og strømpebukser.


Masse lekkert til liten gutt og jente str 80-98 i fra Claire.Lekre biler i blå og cerise som er lett å holde i og i god tre-kvalitet.  Kr. 169.-


Masse flotte instrumenter for små og store barn-fra kr 59.-


Strømpene til Maximo kom i rosa, offwhite og lysblå. De er utrolig elastiske og har utrolig god kvalitet. De finnes også i krabbestrømpebukse fra str 62-86. Disse må prøves for å bli overbevist! :) 3 kommentarer:

 1. Hei! Kanskje dere bør endre åpningstidene slik de står her på bloggen? Det står at dere har åpent til 17 på lørdager, men da jeg kom i dag var døra stengt, og på døra sto det at åpningstida er til kl. 15 på lørdager.. Kjedelig å komme bomtur når man hadde gledet seg til å endelig se butikken..

  SvarSlett
 2. Svar til Anonym: Anonym,øverst på bloggen så står det fra 9-15-.-

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg har endret dette etter at jeg så det stod feil :) Så hun over hadde rett :) Flott dere passer på oss :)) Ha en fin dag!

   Slett