mandag 21. november 2011

Det går unna!

Vi selger selskapstøy som aldri før. Og som en kunde sa i dag: Om man skal ha selskapstøy til jul kan man ikke vente til Desember. For da er det jo tomt. Og hun har nok helt rett. For vi kommer helt klart ikke til å ha mye selskapstøy igjen når vi går inn i julemåneden. Vi har fortsatt ett godt utvalg, men jeg ser at det minker dag for dag. Og det er jo bra også! :) I dag har Hilde og jeg gjort om ungdomsavdelingen. Den har blitt sååå fin. Vi har satt sammen fine antrekk til dere på bord, så dere kan finne bukse og genser som er fin sammen. I tillegg har vi fått opp dress på vegg. Jeg skal gi dere litt bilder i morgen!

Vi hadde to vinnere av matbokser i går-og facebooksiden vår øker i rekordfart. Vi er superfornøyde og er utrolig takknemlig for alle som deler siden vår og bildene våre. Vi må gjøre noe rett, siden vi øker antall likere såpass mye.

Dere skal få forslag til ett flott antrekk av meg i dag. Disse kjolene i ull fra Claire sammen med en flott "pels"vest og kule tights. Dette er utrolig fint sammen. Og kan passe både til hverdag og fest.Var ikke dette fint?? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar