I disse matglade dager vil jeg dele med meg av vår julesuksess i år. Vi lagde sjokolademousse til de som ikke ville ha riskrem. Det endte med at bollen med moussen forsvant og riskremen ble igjen...den var helt enormt god!
Slik lagde vi den:
2 dl kremfløte
225 gram lys kokesjokolade
4 stk eggeplommer
2 eggehviter
100 gram melis
Bruk romtempererte egg
Pisk fløten til myk krem og sett den i kjøleskapet
Smelt sjokoladen forsiktig på svak varme i vannbad og rør i den underveis
Stivpisk eggehvitene med melis og bland forsiktig den smeltede sjokoladen med eggeplommene. Vend inn kremen og de stivpiskede eggehvitene.
Ha alt i en bolle, eller i porsjonsglass og avkjøl i 2 timer eller over natten
Serveres med krem og eller vaniljesaus....Velbekomme!
Vi har åpent 10.00-16.00 i morgen :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar